- Miért mondja Isten, hogy „ne tedd”, mert bűn az?

Azért,mert hogy ha az írást elkezded olvasni akkor azt látni,hogy mi az amit arra kér Isten,hogy ne tedd mert ugye bűn,és a miatt nem tud bevinni majd az Ő országába és akkor azokat megpróbálod elhagyni,törekszel arra mindenképp,és ebbe Ő megsegít.

Tehát ha,megsegített minket,most magunkat,meg másokat a világban akkor téged mért ne,érted?

Igen,meg végső soron az itt a lényeg, hogy egy ember meg tudja érteni azt, hogy miért, mi haszna van annak, hogy ha csatlakozik az Istenhez és megpróbál egy olyan viszonyt kialakítani az Istennel, hogy  ne Istennek a haragja legyen az emberen az engedetlenségért.

Mert ugye kevesen értik, hogy amikor azt mondja Isten,hogy „Ne lopj!”tehát ez miatt a törvények miatt az emberek egyből  elképzelnek egy ilyen,mint a muszlimoknak,hogy azonnal azonnal levágni a kezét lábát,minden, agyonkövezni,ugyanilyenek voltak a zsidók is,

Kevesen értik azt, hogy mivel Isten látja azt, hogy az ördög mibe sodorta az emberiséget,hogy a maga oldalán bűnökben akarja tartani, az emberiséget,hogy ezért az Isten halálra ítélje az embereket,  hogy megmenthetetlenek legyenek.

 tehát Így viszi magával a pokolba az embereket, mert ő neki már nincs bocsánata,mert megpróbálta megölni Istennek a fiát – testileg megölte,de  nem tudta elpusztítani.

És Isten, mikor mondja, hogy hát ne lopj,vagy  ne csináld ezt vagy azt, az emberek nem néznek utána, hogy miért mondja Isten – mert ebben is az ő szeretete van az ember iránt, hogy ha az ember el tudja kerülni ezeket,akkor az ember ez helyett a rossz viselkedés helyett el tudja kezdeni gyakorolni azokat a viselkedési formákat ami az Istennek a természete, és így az Isten egyre szorosabb kapcsolatot tud ápolni az emberrel.

De amikor az ember így az ördögnek a természete szerint viselkedik, akkor Isten haragszik az emberre, mert az Isten minden másodpercben azon dolgozik, hogy minden embert a világon aki csak megszületik,hogy az elméjénél fogva be tudjon neki mutatni és megtanítani neki tanítani egy olyan világképet,  amit ez a világ elrejt előlünk, pontosan ez a sok titkos társaságok,hogy mit művelnek mi a céljuk,mennyi embert akarnak elpusztítani,meg mi egyéb.

Amíg az ember ezeket a dolgokat csinálja, amikre Isten azt mondja, hogy ne csináld, addig Ő meg azon fáradozik, hogy megmentse az embert,hogy  ráveszi az embert, hogy ne csinálja ezeket, mert ha ezeket csinálja, akkor neki el kell, hogy ítélje az embert, de Ő viszont nem akarja elítélni az embert, hanem ki akarja ebből menteni! Úgy, hogy azt akarja az embernek tanítani, hogy hogyan tud kilépni ezekből a viselkedési formákból.

Valaki nagyon szegény és azért lop,ha valaki elkezd az Istenre hallgatni, akkor az Isten el tudja vezetni egy olyan életformához, ahol nincs szüksége a lopásra. Vagy ha valaki nagyon magányos, és ebből fakadóan ilyen szenvedély betegség ez,és prostituáltakhoz jár,ha az ember ezt megérti, hogy miért kell felhagyni vele, mert tönkreteszi azt a munkát, amit Isten másodpercenként végez az életében, hogy ki tudja őt szabadítani, és amikor az ember minden egyes válasza az Isten segítségére  nem, meg engedetlenség, egy idő után az Istennek elfogy a türelme és azt mondja, jó, akkor megyünk a  „B” terv szerint, akkor ezután nem fogsz részesedni az én segítő szándékomban hanem minden egyes napod pokol lesz, mert nem akarod megérteni, hogy meg akarlak menteni olyan dologtól, amiről te azt hiszed, hogy neked az segít életedben, de valójában az a dolog tönkretesz, és a legvégén, mikor meghalsz, akkor mész a kárhoztatásnak a helyére.

Ezt nem érti sok ember,ha megértené sok ember,hogy miért kell,hogy miért jó az embernek az Istenhez húzódnia inkább, és elhagyni mindazt, amit a világban eddig tanultunk, mert ez az ördögnek a természete, ő építette fel az elménkbe és ezért nem vesszük észre, hogy bűnben élünk.

Mert benne élünk egy olyan világ rendszerben, aminek a természete, minden aspektusa azt mutatja, hogy hát ez a jó, ezt kell csinálni – csajozni kell éjjel- nappal,paráználkodni kell,szexelni kell éjjel- nappal,drogozni kell éjjel- nappal,hogy ez mind jó, mert boldoggá tesz, élvezetet ad, kielégíti a testnek a szükségleteit.

 Csak ebben az a csapda, hogy Isten előrevetíti, hogy ez a test el fog múlni, meg fog halni,és aki szerencsés,az le él 70-80 évet, lehet,hogy kiélvezi az egész világot, de amikor meghal, a halálos ágyán, akkor katasztrofális vereséget szenved, mert amikor lecsukja a szemét, mindaz, amit addig babonaságnak hitt, hogy jönnek majd az ördögök és akkor elviszik a lelkét a seolba, az valóságra fog ott válni.

De ennél rosszabb az, amikor valaki így él, hogy az ördög az agyában fölépítette azt, hogy egyszer élünk, mindent bele, és egy halálos baleset éri az embert, és nem tudsz felkiáltani, mert nincs olyan ismereted hogy „Bocsáss meg Isten amiért így éltem,

mert az Isten megbocsátana, de nem tudsz bocsánatot kérni, mert nincsen az az ismeret az elmédben, hogy van egy ilyen kiút, hanem azzal hal meg az ember, hogy eddig éltem, és akkor ő is,az ember is teljesen porig van sújtva, amikor azt tapasztalja,hogy nem csak az van, hogy hát meghalok, és elrohad a testem hanem itt ez mögött még van valami, valami sokkal drasztikusabb is, amire nem is gondoltam, azt hittem, hogy babonaság.

Ez az ördögnek a nagy becsapása, hogy különféle elméletekkel az embereket ilyen élet vitelben tartja és jót röhög amikor az ember meghal akár hirtelen balesetben,nem tud bocsánatot kérni és rendezni az  Istennel az elrontott életét, vagy a halálos ágyán idős korában,és az a veszély, hogy ez a világ veszélyes, és mindennap egyre több veszély leselkedik ránk, egyre nagyobb az eshetősége, hogy valami katasztrofális balesetben meghalunk –

Tehát ma éppen olyan világban élünk, hogy sosem tudjuk, mikor esik ránk egy repülőgép,egy lelőtt repülőgép, vagy mikor kezdődik abban az országban egy háború,egy polgár háború, ahol  éppen élsz,

Nem tudod, hogy mikor, egy ilyen őrült, akinek elment végképp,nem bírja feldolgozni a világ bajait, mert meg van írva az írásban,az Isten előre jelentette, hogy abban időkben, az utolsó időkben, az emberek szíve elhal a félelemtől.

 És tényleg ezt lehet látni, hogy az emberek rettegnek mindenhol! Van sok esetben, amikor az emberi elme nem bírja már feldolgozni tovább és az ember megőrül,és ezért van kirohannak az utcára késsel,megkéselik az embereket,meg lelövik az embereket,meg föl robbantja,tehát egy irtózatosan veszélyes világban élünk!

Luk 21:25 És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban, a földön pedig a népek tanácstalanságukban kétségbeesnek a tenger zúgása és tajtékzása miatt.

 Luk 21:26 Dermesztő félelem lesz úrrá az embereken annak várása miatt, amik e földre következnek, mert az egek erősségei megrendülnek.

Ma már nem az a tendencia, hogy mindenki leéli az életét szép nyugodtan, nyugdíjba megy és akkor utána még él  még 10-20 évet, aztán hátrahagyja a vagyont, hanem ma már az a tendencia, hogy különféle betegségekben halnak meg többen meg, balesetekben, nem természetes halált, tehát az nagyon ritka ma már, hogy valaki természetes halált hal nyugdíjas kora után.

igen,nagypapám volt az egyébként így példaként,meg a nagymamám akik pont így természetes halált haltak,igaz,hogy kórházba kerültek,meg hát öregkori problémáik voltak,de attól független álmukban mentek el,tehát,hogy nem az volt, hogy most akkor  valami betegség vitte el őket vagy ilyesmi,csak

hát az nagyon ritka látod itt malajziai gép is a levegőbe robbant föl, azonnal meghaltak,mennyi idejük volt szerinted?mert nem attól haltak meg,hogy rohantak le,és lent a földön,hanem állítólag fönt,egy rakéta bement és szétrobbantak,kész,vége,meg ugye a másik véglet a new age,a reinkarnáció:semmi gond,majd javítasz a következő életedben,

sosem hittem ebbe a reinkarnációba,egyszerűen nem tudtam elfogadni,hogy ez megoldható,azt nem értettem,hogy tudok újra és újra ugyanabba a testbe belelandolni,valahogy én így fogtam ezt fel régen,tehát,hogy akkor viszont a lélek az valahogy mozog,vagy nem tudom,de hát ez sem valószínű hogy az igaz út lenne úgymond.

nem,persze.

igen ez jó téma mert ezt sokan nem értik tényleg,hogy Isten miért mondja valamire azt,hogy bűn,mi van e-mögött,ez jó téma,mert ez sokaknak ez kitisztulhat.

Az ördög az sajnos azért sikeres ebben a vádolási munkájában,ugye vádolja az Istent az emberek szemében, hogy Isten hibás mindenért és milyen gonosz az Isten, hogy minden jót el akar venni az embertől, mert elhitette az emberrel, hogy a féktelen orgiák, a testnek a mindenen keresztüli kielégítése, hogy ezért születtünk, olyan nyomorúságos a világ, hadd élvezzük egy kicsit! Nyaralás, éjjel nappal wellness szalonok éjjel- nappal, ékszerek nyakig,

de közben meg vádolja Istennél az embereket is oda- vissza

igen,igen pontosan.

igen,tehát azért mondom,és ezért  az emberek irtóznak az Istentől, hogy ha tényleg Ő egy ilyen zsarnok, egy ilyen irigy Isten?

De valójában az Isten meg tudja értetni az emberrel, hogy ezek miatt a viselkedési formák miatt az emberek az ördöggel  mennek a kárhozatra,ő meg lett ítélve,el lett egy hely neki készítve, ahol végtelen időkig fog szenvedni azért a pusztításért, amit végzett az emberekben.

tehát tulajdonképpen onnan indul az egész,hogy a Lucifer magára tekintett,felfuvalkodott,        Istenné akart válni,magát akarta imádtatni,és ő belőle áradnak a bűnök,ez az összes amit az ember elkezdett gyakorolni,nem,valahogy,és azért Isten,azt mondja,hogy ezt  ne tedd ez  nem tőlem való,nem?

végső soron igen, ezért szoktam az embereknek azt mondani,hogy akik azt mondják, hogy Isten sincs, ördög sincs, mi vagyunk csak egyszer élünk, meghalunk,és akkor  mindig azt szoktam mondani, hogy ok, tegyük fel, hogy igazad van. De akkor mondd már el nekem,hogy honnét ez a sok rossz akkor, ami történik a világban és az emberekből jön,az emberek művelik?

igen,ezt sokan kérdezik,

Tehát,hogy ha nincsen ördög, és hogy ha ő a rossznak a forrása, ő az,aki  rosszra tanítja az embert,és elhiteti az emberrel, hogy az a sok rossz, az tulajdonképpen az a fölszabadulásnak a csúcspontja, hogy ezt erény követni,és ezt művelni

 tehát ez egy nagyon egyszerű kérdés és ezzel abszolút meg lehet megmagyarázni - az, hogy van ördög, és van Isten, az azzal bizonyítható, az emberek viselkedésével, mert az ember magától nem tud kitalálni bűnös dolgokat, tehát kell, hogy valaki súgjon neki a gondolatába:mi lenne ha?

de várjál,vannak olyan igék,amik látszólag arról beszél,mikor mondja Isten,én teremtettem a rosszat,a gonoszt,a sötétséget,mindent én csináltam,tudod vannak ilyen igék,meg az ószövetségi Isten be van állítva ilyen gonosz,bosszúállónak,

tehát,hogy az egészet így is szokták magyarázni gondolom,

 Ézs 45:5 Én vagyok az ÚR, és nincs más, rajtam kívül nincs Isten! Felöveztelek téged, bár nem ismersz.

 Ézs 45:6 Hadd tudják napkelettől napnyugatig, hogy nincsen más rajtam kívül. Én vagyok az ÚR, és nincsen más!

 Ézs 45:7 Én alkottam a világosságot, én teremtettem a sötétséget, én szerzek békességet, és én teremtem a gonoszt. Én vagyok az ÚR, aki mindezt cselekszem!

igen,végső soron abba igaz,hogy Ő teremtette a sötétséget, amikor Ő elhatározta, hogy teremt univerzumot, benne a földet és rajta az embereket, ahhoz, hogy világosságot tudjon a földön teremteni meg világító testeket,égitesteket, ahhoz kellett, hogy legyen sötétség.

A másik pedig,hogy mikor megalkotta, nem tudni,hogy mi volt a neve Sátánnak a mennyben, biztos, hogy van neki neve,vagy volt neki neve, ami tulajdonképpen az ő tisztségét reprezentálta.

Miután kiderült az ő gonoszsága, hogy ármánykodik, és szervezi a lázadást az Isten országában, lett neki a neve Sátán. Ez egy héber szó, azt jelenti magyarra fordítva,hogy:: Isten és minden általa teremtett élőlénynek az ellensége.

Aztán ami után pedig az Isten fia, mikor hagyta magát kivégezni és megkínozni, és kimúlt az ő fizikai teste, akkor pedig az Isten országában végképp bebizonyosodott az, hogy aki Sátán lett ez a csodálatos fényekben pompázó kerub, aki Isten fia után a harmadik volt az Isten országában. Bebizonyosodott róla, hogy tényleg, ő emberölő és gonosz, mert megölte az ember fiát,az embereken keresztül megölette az Istennek a fiát aki viszont szeretettel jött a földre, hogy váltságot szerezzen az embereknek és kimenekítse az emberiség egy részét, akik hallgatnak rá, kimenekítse ebből a világból, ami a láthatatlan szellem királynak, gonosz, emberölő gyilkosnak, az igazságtalanság atyjának a birodalma.

És ekkor, mikor ez bebizonyosodott, akkor ő belőle lett Sátánból Lucifer, azaz Isten ellenségéből lett fényhordozó. Erre mondta azt az Isten fia, hogy látom az ördögöt, mint egy üstököst lehullani,és tehát ennek a szimbóluma, belecsempésztek a Bibliába, az alá szálló szentszellem,meg az alászálló galamb, hogy ez maga Isten,

ezért a dove szappan,ezt beszéltük egy másik filmben.hogy ezek a titkos társaságoknak a szimbólum rendszerében pl. a galamb, ez magát Lucifert, az aláeső, hulló, fénylő üstökösként világító istent jelenti.

 sátán galamb jelképben 14:53-nál található a videóban

 igen,ő ekkor lett Lucifer, amikor kivágattatott. Abban igaza van,az írásban, hogy Isten teremtette a gonoszt, de nem gonosznak teremtette, hanem jónak és az igazság hordozójának teremtette,és ez meggondolta magát, önmagára tekintett az Isten helyett, nem abban lelte kedvét, hogy ő neki milyen hatalmas Istene van,milyen dicsőséges nagy Isten, és a szeretetnek az Istene, hanem abban lelte a kedvét, hogy fölismerte magában azokat a képességet, amivel Isten teremtette és ezt a képességet  elkezdte az Isten teremtményei ellen használni, hogy a maga oldalára állítsa őket, bevádolva az Istent, hogy Ő egy zsarnok.

és,hogy ő úgy mutatta be magát, hogy ő a zsarnok Istennel harcolni fog, és le fogja őt győzni és az emberiségnek szabadságot fog hozni.

Ezért tanítja bűnre az embereket, az élvezetekre, és az ember,viszont mint egy koala maci.hogy megy és állandóan eszi azt a koka cserjét, és állandóan részeg tőle, de jól érzi magát abban az állapotban.

Koala maci ahogy eszi a koka cserjét:16:38-tól található a videóban.

 Az emberiség is ugyanilyen,az ördög megmutatta neki ezt, hogy hogyan lehet a testet táplálni az élvezeteivel, és az ember ezt eltanulta tőle, és azt hiszi most már több ezer generáció után, ez már természetes dolog az embernek, hogy igyon pár üveg sört,vagy igyon bort, vagy akármilyen szeszesitalt,amíg el nem kezd jelentkezni az emberi testben ez a kábultság, ez a bódulat mert ez jó,ez elzsibbaszt,ez kikapcsol a gyűlöletes világnak az igazságából, a valódiságából  kikapcsol ebből a relaitásból leggalább egy két órára,és megszűnik ez létezni.

Ugyanígy a drogokkal kapcsolatban is,hogy  megtanította az embernek, hogyan tud előállítani különféle főzeteket,meg kristályosított anyagokat, mint a heroin, hasis meg az összes többi,és ez is egy hamis realitás.

   Róm 6:12 Ne uralkodjék tehát a bűn a ti halandó testetekben, ne engedjetek kívánságainak!

   Róm 6:13 Ne adjátok oda tagjaitokat a gonoszság fegyvereiként a bűnnek, hanem adjátok oda magatokat Istennek, mint akik a halálból életre keltetek, és adjátok tagjaitokat az igazság fegyvereiként Istennek!

   1Pét 4:2 hogy többé ne emberi kívánságok, hanem az Isten akarata szerint éljétek a testben hátralevő időt.

   1Pét 4:3 Mert elég volt, hogy az elmúlt időben a pogányok akaratát cselekedtétek, kicsapongásokban, kívánságokban, részegségekben, dőzsölésekben, tivornyázásokban és tiltott bálványimádásokban éltetek.

   1Ján 2:15 Ne szeressétek a világot, se azokat, amik a világban vannak. Ha valaki a világot szereti, abban nincs meg az Atya szeretete.

   1Ján 2:16 Mert mindaz, ami a világban van – a test kívánsága és a szemek kívánsága és az élet kérkedése –, nem az Atyától van, hanem a világból.

   1Ján 2:17 A világ elmúlik és annak kívánsága is, de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.

Mára az ember állandóan azt keresi, hogy hogyan tud úgy élni, hogy ne kelljen neki dolgozni, fáradozni, hanem minden órája,minden perce csak élvezet legyen az embernek.

 Erre az embernek szüksége van,ez addikt  terület az ember ehhez,és így az ördög megfogta az embert és az embernek mindig ad valamit -  az embernek szüksége van erre az állapotra, és ezért cserébe az ördög mindig kér valamit az embertől, hogy tegye meg.

Ugyan ezt alkalmazta az Isten fiával szemben is,mikor azt mondta,hát, ha leborulva imádsz, akkor neked adom az egész világ gazdagságát, mert nekem adatott. És az emberektől ezt elkéri, azt mondja az embereknek,azt suttogja,hogy ha használsz egy kis kábítószert, vagy ha megölöd a szomszédodat,vagy azt, akire haragszol, megölöd a bíróságon a bírót,mert rossz ítéletet hozott ellened, tehát föllázítja az embert mindenféle dologra, és akkor azt mondja, hogy én fogok neked adni ilyen dolgokat.  

És persze az ember bután ebbe bele sétál ebbe a csapdába és megteszi a dolgokat, de ugyanakkor amit az ördög sugallt, hogy tegye meg az ember, azt ugyan a másik oldalon meg beárulja.

Tehát először Istennek bevádolja, hogy látod ezt az embert, te teremtetted, és nézd meg miket művel, nézd meg, gyilkolászik, állandóan drogozik,részeges, veri a feleségét, vagy ha nő éppen, akkor csalja a férjét meg ilyenek, és ekkor ezt mondja az Isten,hát látom, sajnos, és jelen pillanatban az ítéletem kell, hogy rajta legyen – ha most meghal, el fog azonnal kárhozni.

Jak 4:6 De [majd] nagyobb kegyelmet ad; ezért mondja: Az Isten a kevélyeknek ellenük áll, az alázatosoknak pedig kegyelmet ad.

Jak 4:7 Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.

De viszont az Istennek a kegyelme nagyobb, mint az ítélete és ezért minden egyes becsapott embernek az életén minden másodpercben azon dolgozik, hogy belebotlassza információkba, emberekbe, akik hordozzák az információt, hogy mi a valóság,mi a valóságos világ, és hogy miért érdemes kilépni ebből a világból,ennek a világnak a különféle doktrináiból, ismereteiből, mert ez eltakarja az igazi igazságot, az Istennek az igazságait,hogy,ha meghalsz balesetben, menthetetlenül halott vagy.

Az ördögnek erre az a válasza, hogy: nem halsz meg, hanem bele fogsz egy másik testbe költözni és folytatod az életedet tovább, örökké élsz, mert már Isten vagy, mert benned az univerzumnak az ereje,az energiája és ezért nem tudsz meghalni, csak testet cserélsz.

ezoterikus,és hamis tanítók:20:27-től a videóban

Az a sok ezoterikus csoport,meg ezek a táltosok és sok mágus,tehát a világban ezek az ezoteria mesterek,ezek ilyen channel-ek,ilyen csatornák,a gonoszságnak a tanainak a csatornái,médiumok.  A kereszténységben meg a gyülekezet vezetők,azok akik a médiumok, csak ők rejtve,ők a Krisztus Istenének a tanainak álcázva hirdetik ezeket a tanokat.

De ha két ember, aki az ezotériában él,meg a gyülekezetben, egymás mellett kéne élniük, és lakniuk, nagyon szépen el tudnának együtt lenni, mert fölismerik egymás életvitelében az azonos pontokat.

Az ezotériában is vannak ilyen halandzsázások, varázsigézések,ilyen érthetetlen szövegelések, amikkel ördögöket meg szellemeket hoznak be meg küldenek ki a világból, ugyan úgy a kereszténységben is, meg a kereszténységnek a karizmatikusnak nevezett ezoterikus gyülekezeteiben is ott van az, amit nyelveken szólásnak hívnak.

De mi tudjuk azt,hogy van igazi nyelveken szólás, amikor Isten üzenetet ad az embernek, hogy mondd ezt és ezt emberek előtt, és azok az idegen nyelvű emberek pedig a saját nyelvükön értik azt az információt.

Számtalan eset van a Bibliában erről beszámoló. Az Ószövetségben is a Bábel toronynál, hogy egy nyelvük volt és sok nyelvre lett változtatva.  Míg az Apostolok cselekedeteiben az 50. napon, amikor az eklésziát életre keltette Isten, és saját személyével  belátogatott az eklésziába, a megtisztult, babiloni tanokat elhagyó emberek ott összegyűltek, elbújtak az üldözés elől, és ezek tiszta, szent életű emberek lettek,és ez miatt a magas erkölcsi színvonal miatt Isten kedvét lelte csatlakozni, velük találkozni, kapcsolatba lépni velük

és Akkor ezeket az embereket kiküldte az utcára,ott azt a 12 embert, és ott volt 12-különféle nemzetbeli ember,és ezek saját héber nyelvükön elmondták az Istennek az információit,ezek pedig a saját nyelvükön hallották,tehát van ilyen.

De viszont az ezotériában és a kereszténységben ez teljesen máshogy működik, Az Isten igazságaitól teljesen ellentétes módon működnek ezek a dolgok. Ezért lehet látni, hogy a kereszténység nyelveken szólása és az ezoterikus jiddish beszéd, varázsigézés az ugyan az.

A kereszténységnek az lenne a dolga elvileg,hogy az Istenhez terelje az embereket,de valójában csöbörből-vödörbe mennek az emberek akik a világból mennek a kereszténységbe,

Tehát mintha a világból-világba mennének,a gonosznak az uralma alatt maradnak ugyanúgy.

kereszténységnek nagyobb része,nem mindegyik,és ez a nagy becsapás az egészbe!

Jel 18:4 És hallottam egy másik hangot a mennyből, amely ezt mondta: Menjetek ki belőle, én népem, hogy ne legyetek részesek bűneiben, és csapásai ne érjenek titeket!

Jel 18:5 Mert bűnei az égig hatottak, és Isten megemlékezett gonoszságairól.